We use cookies to provide you with a user-friendly, safe and effective website. Carry on browsing if you’re happy with this, or find out how to manage your cookies here.

x

Latest News: Planning Win in Merton

Latest News: Planning Win in Merton

Our Design Team recently obtained planning permission for this six meter rear extension, located in the heart of the London Borough of Merton. We experimented with various design options; the final proposal being an apex roof with large skylights to catapult natural daylight into the extension and rear rooms.

We were focused on enhancing the character of the property whilst still being sympathetic to the host building. These details included a timber cladded rear elevation with brick walls on the side walls to match the existing property. There are also large bi-folding doors that create a smooth transition into the garden. The extension has now given the client additional space for their family to grow and will become the hub of the family home.

We're Open! We're Open!
We're Open!