We use cookies to provide you with a user-friendly, safe and effective website. Carry on browsing if you’re happy with this, or find out how to manage your cookies here.

x

Lewisham Planning Win

Lewisham Planning Win

“We were able to create a beautiful yet contemporary extension housing an open plan kitchen and dining space with enough room for a second living area.

The original layout of the property involved several level changes and awkward walls making movement around the spaces uncomfortable. By removing these wall and extending to the rear, the extension will be very comfortable to move through. Tucking a utility space and WC in the centre of the property has left plenty of naturally, well-lit space for living. Three architectural skylights arranged with slight offsets help flood the space with light.“

We're Open!
We're Open! We're Open!