Streatham, SW2

  • Streatham, SW2 #1

For this contemporary build, which is in the Teleford Park Conservation Area, we had very strict planning guidelines to adhere to. As a result, we took a sympathetic approach to retain the character and original fenestrations of the period sash windows. We ensured all works were done subordinate to the host property.

We wanted to create a seamless join between the garden and the living space. We used a porcelain tile by Marazi, and the chosen floor surface for the garden is of a very similar shape and colour to the indoor flooring. Combine this with a fitted running track for the doors, that is recessed into the floor and you get a flawless finish which offers the integration of internal and external spaces. This really helps to bring the outside in and makes for a spectacular space and look when the bi-fold doors are fully open.

Borough

Streatham

Budget

£60k

Timeline

14 weeks

We're Open! We're Open!
We're Open!